Page & Beard Architects Page & Beard Architects

Archives

Categories

  • No categories

Meta

Olympic View Water & Sewer District

Click for Full Image

This was a phased project that involved construction of a new 13,000 SF headquarters building on a new site, and conversion of an existing site to a decant station. The design takes advantage of a sloping site to incorporate vehicle storage and storage facilities on the ground floor with administrative offices, public meeting rooms, and crew facilities above, accessible from grade. This compact design allowed Olympic View to locate on a smaller site while breaking down the mass to fit into a residential context. Generous windows allow day lighting, natural ventilation, and views from every room.

 

 

 

Share Project :

  • Categories:
  • Share Project :