Page & Beard Architects Page & Beard Architects

Archives

Categories

  • No categories

Meta

Buckman Remodel

Click to view full image

This Seattle remodel transformed a compartmentalized Green Lake house into a stunning, bright, and open home. The design removed the interior walls between the kitchen and living spaces and added a light-filled stair tower up to a generous roof deck.  Custom wood trusses, trellises, and railings complete the tree house-like upper deck. The project also added a new garage and master bedroom suite onto the back of the house, and transformed the old garage into a one bedroom accessory dwelling unit. With careful design and construction, the new addition was constructed while keeping existing structure intact, which minimized costs for the owner

Share Project :